Aktørenes ansvar
Brukerundersøkelse
Fylkesplanen
Har du spørsmål om veilederen, kan du kontakte oss.

Bygge et lite kraftverk? Les mer om dette i energidelen


Delmål
og indikatorer
for bærekraftig hytteutvikling

Hagestuen - et spennende supplement

For de av dem som er så heldig å ha en romslig hage så er mulighetene for å utvikle den til en fantastisk oase en enestående mulighet som mange kan være misunnelig på. Hvorfor bare la hagen ligge der ubrukt? Hvorfor ikke legge litt energi i det og skape den til et flott rekreasjonsområde som du kan nyte godt av i mange år fremover?

En såkalt hagestue er en herlig tilskudd til din hage og er et produkt som virkelig har fått sin renessanse i Norge i løpet av den siste tiden. Dette er et byggverk som er enkelt å sette opp, men som virkelig tar seg flott ut hvis det plasseres i en hage hvor det hører hjemme. Det skal ikke så mye til for å løfte et slikt grøntområde og med tilskudd som dette hersker det ingen tvil om at man gjøre utearealet langt mer attraktivt enn tidligere.

Det som gjør dette produktet så utrolig pent er de store glassflatene og hvis du har utsikt over havet eller en liten dam så vil det være ekstra pent å plassere huset slik at man har utsikten i den retningen. Man kan snakke om søken etter ro i sjelen, og da er det lite som kan slå en hagestue som dette. Kanskje vil du ha et lite krypinn hvor du kan søke ro og fred etter en lang dag på jobb? Eller er du ute etter et lite sted hvor du og din kjære kan nyte et glass vin en kveld mens dere samtidig suger til dere inntrykkene som strømmer gjennom de store glassflatene.

Det handler om rekreasjon og velvære, og bare det å komme seg ut fra husets fire vegger kan være befriende. å oppleve noe annet for en stakket stund kan virkelig være en kjærkommen avveksling fra det A4-livet man gjenopplever hver eneste dag.Last ned
Last ned
Trykkvalitet
Last ned
Trykkvalitet
Last ned
Trykkvalitet