Aktørenes ansvar
Brukerundersøkelse
Fylkesplanen
Har du spørsmål om veilederen, kan du kontakte oss.

Bygge et lite kraftverk? Les mer om dette i energidelen


Delmål
og indikatorer
for bærekraftig hytteutvikling

Velvære og pleie med badestamp

At velvære og pleie er viktige elementer i et hvert menneskes liv er hevet over enhver tvil, og det er mange forskjellige måter å fremskaffe dette på. Her i Norge er vi glade i å bo i våre egne hus, og det å eie sin egen eiendom er noe som står høyt i kurs her til lands. Dette faktum gir oss samtidig muligheter som man ikke ville hatt om man hadde bodd i et borettslag eller en tradisjonell blokkleilighet.

Det kan derfor være smart å tenke litt nytt omkring den eiendommen man faktisk har og se nærmere på hvordan man kan utnytte den og utvikle den til det bedre. Har man velvære i tankene samtidig er det derfor ingen tvil om at man kan slå to fluer i en smekk!

Hva er det egentlig vi tenker på her? Jo, vi tenker at en badestamp er en flott investering som både vil gi deg velvære og hygge, samtidig som du utvikler eiendommen din til det bedre. Dette er et flott produkt som er utrolig hyggelig å bruke sammen med venner og familie - og kanskje spesielt når vinterkveldene er på sitt kaldeste og stjerne skinner fra en skyfri himmel. Du klarer helt sikkert å sette deg inn i en slik situasjon og forestille deg hvor flott det faktisk kan være!

Du investerer ikke bare i helse, hygge og det å utvikle eiendommen din. Du investerer også i en verdiøkning, og hvis du lykkes med å implementere en badestamp på en slik måte at den blir en naturlig del av din eiendom vil du uten tvil gjøre boligen din mer verdifull. Dette kan komme veldig godt med den dagen du bestemmer deg for å selge. Nå skal ikke dette være hovedmålet med å gjøre det, men det er helt klart en hyggelig bieffekt. Kanskje kan den kombineres med en eksisterende grillhytte eller et lysthus slik at man lager en flott situasjon av det og skaper en spennende helhet?

Mulighetene er mange - det handler bare for oss å gripe dem!Last ned
Last ned
Trykkvalitet
Last ned
Trykkvalitet
Last ned
Trykkvalitet